|
معرفی و آموزش نرم افزار Active File Recovery
|
|
04-02-2012, 11:17 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 04-28-2012 01:26 PM، توسط حسین آریا.)
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
![]() این آموزش که در قالب یک فایل PDF آماده ی استفاده ی شما عزیزان می باشد، به شما یاد می دهد که چگونه:
فایل های حذف شده ی خود را از کول دیسک ها ، مموری ها ، هارد دیسک و... بازگردانی کنید. حتی درایو های سخت افزاری که پارتیشن بندی نشده اند و یا دیگر قابل پارتیشن بندی نیستند. تشکر شما مایه ی دلگرمی ماست. در ضمن خود نرم افزار نیز از بخش نرم افزار های کاربردی ویندوز قابل دانلود است. Active File Recovery.pdf (اندازه: 725.48 KB / تعداد دفعات دریافت: 811)
یک جرعه می کهن ز ملکی نو به و ز هر چه نه می طریق بیرون شو به در دست به از تخت فریدون صد بار خشت سر خم به ملک کیخسرو به www.facebook.com/hossein.aria.1 |
|||
|
|
04-18-2012, 01:46 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 04-18-2012 01:50 AM، توسط active.)
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
04-18-2012, 10:19 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 06-07-2012 08:55 PM، توسط حسین آریا.)
ارسال: #3
|
|||
|
|||
RE: معرفی و آموزش نرم افزار Active File Recovery
(04-18-2012 01:46 AM)active نوشته شده توسط: درود بیکران نیازی به فرمت کردن هارد دیسک لپ تاپ خود ندارید. توجه : وبسایت پادرا دارای مکانی بنام آپلود سنتر تالار ، برای گذاشتن عکس ها بصورت مستقیم است و لذا بنده عکس شما را به تالار انتقال دادم. ![]() در ضمن ، شما بهتر است از نرم افزار های Bootable جداگانه استفاده کنید. با استفاده از نرم افزار Active partition recovery و بعد از آن هم با اجرای Active File Recovery فایل ها را بازگردانید. در ضمن ، احتمالا در هنگام ریکاوری از طریق نرم افزار گفته شده در فایل عکس ، شما دستور برگرداندن و ست کردن بیت های اول شناسایی دیسک را اجرا نکرده اید. اگر موضوع به این صورت باشد ، شما باید از نرم افزار های تعمیر بیت های سرانه ی درایو ها استفاده کنید. در صورت نیاز بگویید تا در اولین فرصت آموزش این مورد نیز آماده شود. بدرود یک جرعه می کهن ز ملکی نو به و ز هر چه نه می طریق بیرون شو به در دست به از تخت فریدون صد بار خشت سر خم به ملک کیخسرو به www.facebook.com/hossein.aria.1 |
|||
|
|
04-18-2012, 08:15 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 04-18-2012 08:18 PM، توسط active.)
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
ممنون از انتقال عکس وراهنمایی شما.
دو سوال دارم. 1. آیا برای برگرداندن فایلها توسط Active File Recovery ،حتما باید از نرم افزار Active partition recovery به عنوان پیش نیاز استفاده کنم ، درصورت امکان آموزش نرم افزار Active partition recovery رابفرمایید. درجواب شما بگویم حدس شما درست است .در هنگام ریکاوری از طریق نرم افزار گفته شده در فایل عکس ، بنده دستور برگرداندن و ست کردن بیت های اول شناسایی دیسک را اجرا نکرده ام. باتوجه به این مسئله ... 2 . آیا با تعمیر بیت های سرانه ی درایو مورد نظر ،فایلها بازگردانده می شود و اینکه این روش به تنهائی کفایت می کند ،یا اینکه باید ازنرم افزارهای Active File Recovery و Active partition recovery درکنار آن استفاده نمایم، درصورت امکان ، ضمن معرفی نرم افزار تعمیر بیت های سرانه ،آموزش این نرم افزار رانیز بفرمایید. باتشکر |
|||
|
04-19-2012, 10:48 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 04-19-2012 01:53 PM، توسط حسین آریا.)
ارسال: #5
|
|||
|
|||
(04-18-2012 08:15 PM)active نوشته شده توسط: ممنون از انتقال عکس وراهنمایی شما. درود بر شما آموزش و تیک های مورد نیاز شما در فایل آموزشی Acronis True Image آماده شده است. فایل های دیگر نیز به زودی آماده خواهد شد و به زودی آموزش های مورد نیاز شما بر روی سایت قرار می گیرد . از شکیبایی شما متشکریم. یک جرعه می کهن ز ملکی نو به و ز هر چه نه می طریق بیرون شو به در دست به از تخت فریدون صد بار خشت سر خم به ملک کیخسرو به www.facebook.com/hossein.aria.1 |
|||
|
|
12-01-2012, 01:59 PM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام من نسخه active partition recavery رو نصب کردم فایلهای مورد نظرم رو پیدا کرده اما متاسفانه موقع recovery پیام خطا میده ...لطفا راهنمایی کنید unable to recover the partition because it overlaps with partition(s)
|
|||
|
12-01-2012, 11:03 PM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
(12-01-2012 01:59 PM)atefeh6679 نوشته شده توسط: سلام من نسخه active partition recavery رو نصب کردم فایلهای مورد نظرم رو پیدا کرده اما متاسفانه موقع recovery پیام خطا میده ...لطفا راهنمایی کنید unable to recover the partition because it overlaps with partition(s) ببین عزیزم شما مشکل تداخل پارتیشن ها رو داری که اول باید با نرم افزار Active Partition recovery پارتیشن رو درست کنی و بعد با فایل ریکاوری فایل ها رو برگردونی پیروز باشید یک جرعه می کهن ز ملکی نو به و ز هر چه نه می طریق بیرون شو به در دست به از تخت فریدون صد بار خشت سر خم به ملک کیخسرو به www.facebook.com/hossein.aria.1 |
|||
|
04-07-2013, 12:09 PM
ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
سلام دوست عزیز
من پارتیشن کامپیوترم موقع تعویض ویندوز پاک شد و حدود 200 گیگ اطلاعاتم پرید تونستم با این برنامه تا مرحله اسکن پیش برم و تو خود برنامه فایلامو پیدا کرد اما زمان زدن دکمه ریکاوری نمی تونه ریکاوری کنه . ضمنا من الان یه پارتیشن دارم که ویندوز توش نسبه و 2 تا پارتیشن با ظرفیت 150 و 270 گیگ چیکار کنم که اطلاعاتم که واسم ارزش داره برگرده ضمنا من از ورژن Active@ Partition Recovery v. 8.0.2 استفاده کردم که کرکم شده. مرسی از کمکتون |
|||
|
04-08-2013, 09:53 AM
ارسال: #9
|
|||
|
|||
(04-07-2013 12:09 PM)faryad2013 نوشته شده توسط: سلام دوست عزیز درود بر شما دوست من ببینید ، شما باید یه هارد دیسک دیگه با همون حجم پیدا کنید بدو اطلاعات (خام) و هارد سومی که فقط سیستم عامل و نرم افزار ریکاوری یاد شده روی آن نصب شده باشد. حال شما باید از بخش Partition Recovery هارد اصلی رو ریکاوری کرده و بر روی هارد خام بریزید بعد از اطمینان از بازگشت اطلاعات میتوانید هارد اولیه را فرمت و پارتیشن بندی کرده و سپس اطلاعات را انتقال دهید. یک جرعه می کهن ز ملکی نو به و ز هر چه نه می طریق بیرون شو به در دست به از تخت فریدون صد بار خشت سر خم به ملک کیخسرو به www.facebook.com/hossein.aria.1 |
|||
|
05-01-2013, 12:30 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 05-01-2013 12:32 AM، توسط exofff.)
ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
سلام رضا سيداحمدپور هستم مدير سايت رايان نت
با كمال تشكر از دوست خوبمون كه اينطور با حوصله و بسيار زيبا به ما جواب دادن بسياري از سايت هارو خوندم اما هيچ كدوم بجز سايت مرجع و اين سايت خوب توضيح نداده بود. من هم اين مشكل رو دارم هارد 2 ترابايت اكسترنال وسترن ديجيتال اداپتور دار رو موقع نصب ويندوز دليت پارتيشن تيبل و دليت پارتيشن هارد و يم پرتيشن كردم اما براي فورمت نرفت ! سوكت روي هارد كه تبديل ميكنه رو برداشتم و باز هاردم يك هارد اينترنال شد به سيستم وصل كردم نرم افزار دكتر تيبل نتونست كاري كنه ... حال برنامه ورژن هشت رو نصب كردم (اينترپرايس) به دستور سايت اصلي اول كوييك اسكن كردم.تا داده هايي كه پيدا ميكنه رو ذخيره كنم .انشالاه مراحل رو ريز همينجا ميگم بي كم و كاست. |
|||
1 کاربر ارسال exofff را پسندید.حسین آریا (2013-05-02 13:17) |
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

![[تصویر: o6uxs9wrw7arjgwsjmbk.jpg]](http://www.padra-tec.ir/images/o6uxs9wrw7arjgwsjmbk.jpg)

![[-]](images/reddark//collapse.gif)
![[تصویر: fn7gg6ryx83y1iv0llb.jpg]](http://217.219.104.27/Forum.arsham/images/fn7gg6ryx83y1iv0llb.jpg)