|
آموزش تبدیل PDF به فایل Word فارسی و بدون مشکل
|
|
04-09-2012, 08:32 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 03-13-2013 11:42 AM، توسط حسین آریا.)
ارسال: #1
|
|||
|
|||
آموزش تبدیل PDF به فایل Word فارسی و بدون مشکل
![]() درود بر تمامی کاربران پادرا آموزش تبدیل PDF به فایل Word فارسی و بدون مشکل برای کاربران سایت آماده شده است. این آموزش با توجه به نیاز بسیار زیاد کاربران به تبدیل PDF های خود به پسوند های قابل ویرایش و بازبینی همچون پسوند های قابل پشتیبانی توسط نرم افزار Word آماده شده است. امید است که از این پس شما بتوانید جزوات ، فایل ها و اسناد غیر قابل ویرایش و... را به فایل های دلخواه خود تبدیل کنید. در ضمن : آموزش شکستن قفل فایل های PDF نیز در سایت قرار داده شده است. توجه : شرکت پادرا ، این آموزش را فقط و فقط جهت رفع مشکلات قانونی و شخصی کاربران در سایت قرار داده است و هر گونه استقاده ی غیر مجاز از این آموزش به عهده ی خود شخص می باشد. کاربران محترم توجه کنید : حتما و حتما فایل ها را با نرم افزار های مدیریت دانلود قوی دانلود کنید. برای کاربرانی که با این نرم افزار به مشکل بر خورده اند ، نرم افزار دیگری نیز گذاشته ایم که با کلیک بر روی اینجا به پست دیگر هدایت می شوید. پسورد فایل در صورت نیاز یکی از دو پسورد زیر است: کد: www.padra-tec.irمشخصات آموزش: فایل در قالب PDF تعداد صفحات : نوع آموزش : همگانی نوع استفاده : مخصوص کاربران سایت تهیه کننده: حسین آریا دانلود آموزش نرم افزار در قالب PDF و فشرده شده توسط WinRar : دانلود نرم افزار : دانلود ورژن 5 برای سیستم های ضعیف تر : PG5.0.0.10.Pro.rar (اندازه: 28.13 MB / تعداد دفعات دریافت: 6596)
دانلود ورژن 6 برای سیستم های قوی تر: PdfGrabber v6.0.0.1 Professional.rar (اندازه: 28.81 MB / تعداد دفعات دریافت: 12261)
در ضمن : کاربرانی که نرم افزار فشرده سازی و خروج از حالت فشرده WinRAR را ندارند ، می توانند با کلیک بر روی لینک زیر ، آنرا نیز دانلود نمایند: دانلود نرم افزار WinRAR : کاربرانی که فایل های PDF آنها دارای رمز می باشد ، می توانند از بخش نرم افزار های رمز شکنی ، رمز فایل های خود را حذف کنند . برای این کار بر روی لینک زیر کلیک کنید: شکستن و باز کردن قفل فایل های PDF و برداشتن محدودیت آنها: ![]() ![]() ![]() کاربران گرامی، بهتر است از پست روبرو بازدید فرمائید : آموزش و دانلود نرم افزار تبدیل دست نوشته ، فایل های اسکن شده و... به فایل متنی بر روی سایت قرار داده شده است که از طریق این نرم افزار نیز میتوانید تمام فایل های خود را به نوشتار اولیه تبدیل کرده و مرتب کنید!!!! یک جرعه می کهن ز ملکی نو به و ز هر چه نه می طریق بیرون شو به در دست به از تخت فریدون صد بار خشت سر خم به ملک کیخسرو به www.facebook.com/hossein.aria.1 |
|||
8 کاربر ارسال حسین آریا را پسندیده اند.amertat (2013-04-08 11:13), astronaut (2013-02-20 19:03), elhami (2013-04-26 15:19), Mahdi 17 (2013-03-06 21:22), mmrshm (2013-02-28 10:05), nova_s2003 (2013-03-26 12:31), Raven2 (2013-05-11 12:44), soheyl (2013-03-27 11:01) |
|
|
04-19-2012, 02:58 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: آموزش تبدیل PDF به فایل Word فارسی و بدون مشکل
سلام هیچ کدام از فیل های مربوط به تبدیل pdf قابل دانلود نیستند و اگر هم دانلود شوند ناقص است لطفا بررسی نمائید. متشکرم
|
|||
|
|
04-19-2012, 04:19 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 04-19-2012 11:35 PM، توسط حسین آریا.)
ارسال: #3
|
|||
|
|||
(04-19-2012 02:58 PM)mr_amiri نوشته شده توسط: سلام هیچ کدام از فیل های مربوط به تبدیل pdf قابل دانلود نیستند و اگر هم دانلود شوند ناقص است لطفا بررسی نمائید. متشکرم درود فایل های نرم افزار با پسوند RAR در سایت قرار دارند و برای باز کردن آنها نیاز به برنامه ای همچون WINRAR دازید. فایل PDF آموزشی جهت ویرایش مجدد از روی سایت حذف شده بود که بر روی سایت گذاشته شد. در صورت نیاز به پسورد یکی از پسورد های زیر را استفاده کنید استفاده کنید: کد: www.padra-tec.irدر ضمن : حتما فایل ها را با نرم افزار های دانلود منیجر دانلود کنید و بعد از دانلود شدن آنها ، حجم فایل را با فایل اصلی تطبیق دهید و از دانلود شدن کامل آن اطمینان حاصل کنید. به دلیل پایین بودن سرعت اینترنت شما و حجم بالای نرم افزار ، شما در امر بارگذاری فایل ها مشکل پیدا کرده اید. بهتر است از اینترنت پر سرعت تری استفاده کنید و یا در مواقعی که سرعت اینترنت شما بیشتر است اقدام به بارگذاری فایل ها نمایید . بدرود. یک جرعه می کهن ز ملکی نو به و ز هر چه نه می طریق بیرون شو به در دست به از تخت فریدون صد بار خشت سر خم به ملک کیخسرو به www.facebook.com/hossein.aria.1 |
|||
|
|
06-30-2012, 03:22 PM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام خیلی عالی بود، از من که حل شد! ممنونم و خسته نباشید
|
|||
|
|
07-28-2012, 10:52 PM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
دم شما گرم،مشکلم حل شد ایشا... خدا مشکل شما رو حل کنه البت اگه تو زندگی مشکلی دارین.
|
|||
|
08-21-2012, 08:03 AM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام
من فایلها رو دانلود و نصب کردم اما برای تبدیل فایلهای pdf مشکل دارم ، یکی دو تا فایلی که امتحان کردم یا متنهای فارسی به صورت تصویر در فایل ورد دیده میشن و قابل ویرایش نیستن یا اصلا دیده نمیشن |
|||
|
08-21-2012, 01:06 PM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
(08-21-2012 08:03 AM)hajihasani نوشته شده توسط: سلام شما در زدن تیک هایی که در راهنما گفته شده دقت کافی رو نداشتید . یکبار دیگه راهنما رو با دقت بخونید و تیک ها رو دقیق بزنید. مشکل برطرف میشه. یک جرعه می کهن ز ملکی نو به و ز هر چه نه می طریق بیرون شو به در دست به از تخت فریدون صد بار خشت سر خم به ملک کیخسرو به www.facebook.com/hossein.aria.1 |
|||
|
08-23-2012, 09:37 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 08-23-2012 09:43 AM، توسط orooj.)
ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
با سلام من نسخه 5 رو دانلود کردم و دقیقا مثل راهنما عمل کردم اما پوشه فونت برای من ساخته نمیشه. چیکار کنم؟
البته باید بگم برای بعضی از فایل های پی دی افم اینجوریه و پوشه فونت ساخته نمیشه. |
|||
|
|
08-29-2012, 12:54 PM
ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
درود بر شما
ضمن تشکر از شما باید خدمتتون عرض کنم که سیستم بنده در طی مراحل نصب و در اواخر instaling ارور میدهد و به طور خودکار آنیستال میکند! اروری که میده اینه: :AddPrinterDriverEx: The system cannot find the file specifieled. مطلب دیگه اینکه من ورژن 6 را دانلود کردم و سیستمم هم 64 بیتی میباشد آیا این مشکل برای همین موضوعه و آیا راه حلی دارد یا خیر؟ با تشکر موفق باشید |
|||
|
08-29-2012, 04:43 PM
ارسال: #10
|
|||
|
|||
(08-29-2012 12:54 PM)M-Kamal نوشته شده توسط: درود بر شما درود بر شما این مشکل بر اثر نشناختن درایور پرینتر PDF این نرم افزار است و به علت اینکه برای کار نرم افزار حتما باید درایور ها بطور کامل نصب شوند لذا یا شما می توانید نسخه ی 64 بیتی این نرم افزار را دانلود کنید یا می توانید این نرم افزرا را در درایوی بجز درایو ویندوز و در بخش Program Files (x86) نصب کنید . دقت کنید که در هنگام نصب ، شناسایی و سازگاری نرم افزار را به ویندوز XP سرویس پک 3 تغییر دهید تا این پروسه بدون مشکل طی شود. در ضمن شما حتما باید برنامه را به صورت Run As Administrator اجرا و نصب کنید. یک جرعه می کهن ز ملکی نو به و ز هر چه نه می طریق بیرون شو به در دست به از تخت فریدون صد بار خشت سر خم به ملک کیخسرو به www.facebook.com/hossein.aria.1 |
|||
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

![[تصویر: d4mpcavwceoc6qnpzext.jpg]](http://www.padra-tec.ir/images/d4mpcavwceoc6qnpzext.jpg)

![[-]](images/reddark//collapse.gif)